New Jersey

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in New Jersey

Onroerend goed te koop in New Jersey

New JersNew Jersey Staat van de Verenigde Staten van Amerika, gelegen in het noordoostelijke deel van het land (Midden-Atlantische Oceaan); het wordt begrensd in het noordoosten door de staat New York, in het oosten door de Atlantische Oceaan, in het zuiden door Delaware, in het westen en noordwesten door Pennsylvania. De rivier de Hudson maakt deel uit van de noordoostelijke grens, de Delaware-rivier en de gelijknamige baai markeren de zuidelijke en noordwestelijke grens. De Verenigde Staten van Amerika, gelegen in het noordoostelijke deel van het land (Midden-Atlantische Oceaan); het wordt begrensd in het noordoosten door de staat New York, in het oosten door de Atlantische Oceaan, in het zuiden door Delaware, in het westen en noordwesten door Pennsylvania. De rivier de Hudson maakt deel uit van de noordoostelijke grens, de Delaware-rivier en de gelijknamige baai markeren de zuidelijke en noordwestelijke grens.
Je weet niet zeker of het een interessante plek is waar je op zoek bent naar onroerend goed in New Jersey, maar als je onze beschrijving leest, kan je een idee hebben van wat er op de markt te vinden is.

New Jersey is een noordoostelijke staat van de VS met ongeveer 130 mijlen van Atlantische kustlijn. De hoofdstad is Trenton, maar de grootste steden per populatie zijn Newark en Jersey City. In Liberty City, waar Liberty State Park is gevestigd, van waaruit veerboten vertrekken naar het nabijgelegen Ellis Island, is er het historische museum van immigratie en het iconische Vrijheidsbeeld.

In het voorjaar heeft de onroerendgoedmarkt een goed punt bereikt en net als in 2017 zijn de aandelen krap en zijn de huizenprijzen sterk. Onzekerheid over nieuwe belastingen en de aftrekbaarheid van prepaid-eigendommen dwong sommige verkopers om een ​​manier van wachten te vinden, een beperkt aanbod, en zette huizenkopers in New Jersey ertoe aan zich af te vragen of er verlichting in zicht was.
Hier zijn de 4 New Jersey onroerend goed trends om te weten of u op zoek bent naar onroerend goed te koop in New Jersey voor 2018.

Recente belastingwijzigingen houden sommige verkopers van te koop staande panden in New Jersey aan de zijlijn.

New Jersey heeft het hoogste onroerende voorheffingstarief of het gemiddelde aantal woningen dat daadwerkelijk wordt betaald als een percentage van de waarde van het huis.

Onroerend goed prijzen te koop in New Jersey blijven stijgen.
De verminderde voorraad ondersteunt de huizenprijzen in New Jersey. De vroege vraag naar de lentemarkt in 2018 vertoont een sterke vraag naar woningen, twee in termen van krachtige groei en een gezonde arbeidsmarkt.

Hoewel de hypotheektarieven naar verwachting in 2018 zullen stijgen, blijven ze historisch laag. De huidige tarieven voor vaste hypotheken met een looptijd van 30 jaar liggen rond de 4,5.

De hoofdstad van de staat en de provinciehoofdstad, Trenton, bevindt zich in een periode van gigantisch ontwaken. Wijdverbreide revitalisering en nieuwe groei in de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het uiterlijk als een belangrijk commercieel en overheidscentrum en een ideale plek waar u uw zoektocht naar een onroerend goed in New Jersey kunt beginnen. Een verscheidenheid aan buurten biedt een groot aantal woonmogelijkheden, en velen voelen zich aangetrokken tot de schilderachtige oude huizen die beschikbaar zijn tegen redelijke prijzen.

Belastingvoordelen en sterke organisaties voor buurthulp stimuleren deze trend van vernieuwing verder. Trenton biedt uitstekende eigendommen te koop in New Jersey, maar ook zeer goede scholen en een overvloed aan culturele diensten, van symfonie tot theater en musea van wereldklasse.

  •  
    Verhuizen naar New Jersey. Expatriate en woon in New Jersey

        New Jersey: een van de bestemmingen met een 'gekke culturele identiteit', het is de meest dichtbevolkte staat in de Verenigde Staten van Amerika. De meest dichtbevolkte bewoonde stad, Newark, met zijn 500.000 inwoners, heeft deze natie toegestaan ​​om de bijnaam "Garden State" te krijgen. ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 34366

Verkoop Andere (Residentieel), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

473,928.39EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

175.59 m²
Mooie 4 slaapkamers en 3 badkamers huis in een geweldige familie buurt, op slechts mijl van New York. Ideaal gelegen aan het einde van een zeer rustig...
Cod. 3489

Verkoop Villa, New Jersey, Newark, Newark, Newark

2,985,375.69EUR
Verkoop
Villa

390 m²
Te koop, vrij breed Bay
UNAVAILABLE
Cod. 3488

Verkoop Villa, New Jersey, Trenton, Trenton, Trenton

5,498,739.28EUR
Verkoop
Villa

547 m²
Te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB